Skip to content

Vi oplever i øjeblikket problemer med indbetalinger med dankort. Indbetaling med girokort fungerer fortsat. Vi arbejder på at løse problemet.

Fransk 1 - 2

Fransk 1 - 2

Franskundervisning for dig, der har lidt kendskab og gerne vil lære mere

Dette kursus henvender sig til deltagere, der har lidt kendskab til det franske sprog og nu ønsker at lære mere. Vi vil selvfølgelig genopfriske det vi allerede har lært. Der lægges specielt vægt på det kommunikative, og vi arbejder grundigt med den franske udtale, som det er så vigtigt at få styr på. Arbejdet med lærebogen Début 1 af Vibeke Gade, fra forlaget Systime fortsætter.

Målet med dette kursus i fransk er at opnå et ordforråd, der vil gøre det muligt at kommunikere på fransk i enkle dialoger. Ferien og den lette samtale bliver lidt sjovere, når man kan begå sig bare en smule på fransk. Et kursus, hvor vi vil arbejde ihærdigt med det franske i en afslappet og hyggelig atmosfære. Kendskab til lærebogen Début 1, er ikke en forudsætning for at kunne følge kurset. Deltagere med anden baggrund, kan stadig nå at følge med. Grammatikken stjæler ikke billedet, dog vil en basis grammatik blive gennemgået.