Skip to content

Vi oplever i øjeblikket problemer med indbetalinger med dankort. Indbetaling med girokort fungerer fortsat. Vi arbejder på at løse problemet.

Fransk 2 - 3

Fransk 2 - 3

Fransk fortsætterkursus

På dette kursus fortsætter vi med at opbygge færdigheder i at forstå og tale fransk. Vi vil selvfølgelig træne samtalen og udtalen, for det hele drejer sig om at kunne gøre sig forståelig på fransk. Vi vil træne det auditive og rytmen i sproget ved at lytte til franske optagelser, hvor vi bliver trænet i at forstå fransk tale som franskmændene udtaler deres sprog. Vi vil lege med sproget og opbygge sætninger med de ord vi kender + de nye vi kommer til at lære.

Fransk kultur, historie og aktuelle samfundsforhold er en naturlig del af indholdet på kurset. Et kursus, hvor vi vil arbejde ihærdigt med det franske i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi vil dette efterår arbejde videre med lærebogen Début 2 af Vibeke Gade. Bogen er ingen forudsætning for at kunne følge kurset, har man en anden baggrund, men tilsvarende niveau, er man altid velkommen på dette kursus. Grammatikken stjæler ikke billedet, dog vil vi arbejde med det mest nødvendige grammatiske stof.