Skip to content

Vi oplever i øjeblikket problemer med indbetalinger med dankort. Indbetaling med girokort fungerer fortsat. Vi arbejder på at løse problemet.

Ledige stillinger

 • Vi søger en klaverlærer i Odense

  Vi søger en klaverlærer til at vikariere for en sygemeldt underviser. Undervisning i Dalum på vores musikskole mandag formiddag samt tirsdag og onsdag eftermiddag - gerne alle tre dage, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du kan tage bare en eller to af dagene.

  Som udgangspunkt opstart i uge 35, men med mulighed for at skyde opstarten nogle uger. Aflønning i hht. Kulturministeriets lønsats, som pt. er 288,61 pr. lektion (45 min. undervisning).

  Kontakt skoleleder Lene Spanggaard på lsp@fof-ofm.dk eller på 66116845 man-tors mellem 10-15.
 • Bliv underviser - uopfordrede ansøgninger

  Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Eller har du en god idé til et nyt kursus? Vi er altid interesserede i at tale med nye potentielle undervisere og medvirker gerne med sparring og idéudvikling.

  Ansættelse og aflønning som underviser sker på basis af folkeoplysningsloven. En undervisningslektion er 55 minutter, heraf 10 minutters pause.

  Send din ansøgning eller kursusidé til
  info@fof-ofm.dk

   

  Vil du gerne undervise i Svendborg? Så send en mail til fof@fofsvendborg.dk

 • Andre ledige stillinger

  P.t. har vi ingen ledige stillinger i vores administration.