Skip to content

FOF søger erfaren IT-projektleder

Kan du lede, drifte, koordinere og kontinuerligt forbedre udførelsen af komplekse IT-projekter i en politisk styret organisation? Er du struktureret, udadvendt, og trives du i et alsidigt og dynamisk miljø med talrige interessenter? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som IT-projektleder i FOF’s sekretariat.

Om stillingen

Som IT-projektleder i FOF vil du blive overordnet ansvarlig for organisationens IT-projekter. I stillingen vil du dermed være ansvarlig for ledelse af FOF’s IT-projekter, herunder planlægning, opfølgning, kommunikation og økonomistyring på projekterne.

Ydermere vil du bidrage til udvikling af IT-strategi, der understøtter organisationens overordnede, politiskbesluttede vækststrategi. Vi ønsker desuden en IT-projektleder, der formår at skabe overblik over den nuværende IT-arkitektur og kan bidrage til at identificere mulige udviklingsområder.

FOF’s centralt forankrede IT-projektportefølje består pt. af tre hovedområder: ASA administrationssystem (kursusmodul til Microsoft Dynamics NAV 13), FOF’s hjemmeside (Sitecore) samt øvrige mindre IT-projekter (f.eks. vedrørende Apsis Pro og Microsoft Power BI). Ydermere er FOF’s IT-infrastruktur primært bygget op omkring Office 365. Det er en klar fordel, at du har kendskab til de nævnte løsninger, der udgør FOF’s kernesystemer.

Som IT-projektleder vil du have et tæt samarbejde med både kollegaer på sekretariatet, eksterne leverandører, lokale aftenskoleforeninger samt det politiske niveau i organisationen. FOF er en politisk styret organisation med mange typer af interessenter. Kompetent interessenthåndtering er dermed en kerneopgave i stillingen som IT-projektleder i FOF.

Om dig

For at lykkes i stillingen som IT-projektleder, forventer vi at du:

  • Evner at lede og styre IT-projekter selvstændigt, herunder ressourcestyring.
  • Har stærke stakeholdermanagement-kompetencer, og formår at navigere i en kompleks politisk styret organisation med talrige interessenter.
  • Har minimum fem års erfaring som projektleder. Formel projektlederuddannelse, f.eks. PRINCE2, SCRUM eller diplomuddannelse er en klar fordel.
  • Har erfaring med kontraktindgåelse med forskelligartede eksterne leverandører.
  • Besidder stærke kommunikative evner.
  • Har en god økonomiforståelse.
  • Som person er proaktiv, struktureret, udadvendt og trives i et alsidigt og til tider udfordrende miljø.

FOF tilbyder

Vi kan tilbyde et spændende job i et uformelt arbejdsmiljø på et lille dynamisk sekretariat med imødekommende kollegaer og faglige udfordringer. Du vil dagligt være i kontakt med en lang række interessenter på tværs af organisationen. Du vil referere direkte til sekretariatslederen.

Løn aftales efter kvalifikationer. FOF kan i øvrigt tilbyde en attraktiv ferieordning, en fleksibel hverdag med mulighed for tilrettelæggelse af egen tid, sundhedsforsikring samt gratis efteruddannelse i FOF-regi. Ansættelsen er på 37 timer uden øvre arbejdstid.

Sekretariatet er placeret i hjertet af København, to minutters gang fra Kongens Nytorv.

 Ansøgning og samtaler

Ansøgning og CV sendes senest den 31. januar 2022 kl. 12.00 til Helle Dannemand på hdl@fof.dk. Ansøgninger behandles løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Ønsker du flere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Benedikte Marie Kaalund på mail bmk@fof.dk eller telefon +45 23606372.

Om FOF

FOF (Folkeligt Oplysningsforbund) er Danmarks største udbyder af folkeoplysning (kurser, foredrag, debataktiviteter mv.) og mere end 250.000 danskere er årligt i kontakt med en af FOF’s mere end 30 lokale aftenskoler.

FOF’s sekretariat er et lille sekretariat med en stor opgave. Vi udvikler, rådgiver og støtter de lokale FOF-foreninger med aktivitet i mere end 80 danske kommuner. Du kan læse mere om FOF her

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.