Skip to content

Kunstlab for børn 8-12 år

Har du lyst til at tegne, male, lave grafik og collage? Så er Kunstlab måske noget for dig. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med billedkunst og øve dig og gøre dig umage. Det er ikke vigtigt, hvor meget du allerede kan – du kan lære mere sammen med de andre børn på Kunstlab.

Undervisningen tager hver gang udgangspunkt i et tema/motiv, en teknik eller et materiale. Der vil både være opgaver, hvor du skal følge en anvisning og mere frie opgaver, hvor du kan arbejde med dine egne ideer.

På Kunstlab er der fokus på både proces og det færdige resultat. Arbejdet med kunsten lægger op til en sansende og legende tilgang til teknikker og materialer.

Materialeudgifter er inkluderet i kursusprisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.02.2022 15:30-17:30 FOF Marianne Bastholm Schmidt
2 Onsdag 09.02.2022 15:30-17:30 FOF Marianne Bastholm Schmidt
3 Onsdag 23.02.2022 15:30-17:30 FOF Marianne Bastholm Schmidt
Se alle Se færre
Portræt af Marianne Bastholm Schmidt - underviser ved FOF Randers-Mariagerfjord

Marianne Bastholm Schmidt

Jeg har tegnet og malet det meste af mit liv. Jeg nyder at udtrykke mig kreativt og er optaget af de teknikker og det håndværk som hører med. Jeg har tidligere udstillet en del, primært i kunstforeninger. 

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i skoleverdenen i mange år. Jeg har nu sagt mit job op for at have mere tid til billedkunst. Jeg arbejder bl.a. med tegning, akvarel, maleri og forskellige former for grafik. Samtidig med at jeg selv lærer mere, har jeg lyst til at lære fra mig og dele glæden ved det kreative med andre.