Skip to content
Italiensk madlavning FOF Randers Mariagerfjord

Italiensk vegetarret

Italiensk vegetarret

På dette kursus vil du lære at lave mad efter gammel Italiensk tradition. Du vil lære at lave retter, som bedstemødre lærer deres børnebørn, og som du ikke kan købe på restauranter. 
Hver familie har sine egne hemmelige opskrifter og traditioner.
Er du klar til at kende mine familie hemmeligheder?

Hurtige opskrifter baseret på grøntsager, bælgfrugter og ost

Pettole e fagioli: Vi laver frisk pasta.

Mozzarella in carrozza: Dette er en typisk napolitansk opskrift, som både voksne og børn kan lide og som er meget hurtig og nem at lave.
Mozzarella in carozza er en slags italiensk toast, hvor mozzarella fyldes mellem brød og paneres og friteres. Spises som lune snacks.

Melanzane a funghetti: Dette er lækkert tilbehør, som kan bruges dagen efter, evt. i en sandwich.

Taralli dolci di nonna Flora: Min bedstemor Flora lavede disse småkager hver søndag aften, og hun bagte dem i store mængder. Vi børn kunne lide dem så meget,
at vi søndag aften spiste alle tarallier, så der ikke var nogle til overs til mandag morgen. (tradtionen tro spises disse til morgenmad)

 PRISEN ER INKLUSIVE RÅVARER