Skip to content
Sund madlavningskursus FOF

Workshop - Smag og Nydelse

Workshop - Smag og Nydelse

Igennem 3 workshops vil du blive introduceret til smagskompasset, der hjælper dig til at sammensætte din mad med alle grundsmage. Du prøver at kombinere de forskellige grundsmage i dagens måltider, så den bedste smag i måltidet opnås. Når smagen er på plads, øver vi Mindful Spisning hvor fokus er at spise med fuld opmærksomhed på sult, sanselighed og nydelse.
Der må påregnes en ekstra udgift til råvarer på ca. 150 kr., som afregnes med underviser

lørdag d. 26. februar fra 9.30 til 12.30
Introduktion til smagskompasset – De 5 grundsmage – Salt, Surt, Sødt, Bittert og Umami. Vi laver mad med de forskellige grundsmage.

lørdag d. 5. marts fra 9.30 til 12.30
Vi bruger de 5 grundsmage og smagskompasset, når vi laver mad ud fra dagens hoved- og mellemmåltider. Smagen er i centrum.

lørdag d. 12. marts fra 9.30 til 12.30
Vi træner Mindful Spisning, når vi smager på mad, der indeholder de 5 grundsmage.

Nydelsen og sanseligheden hjælper os til at opnå tilfredsstillelse i måltidet, så det bliver lettere at mærke efter, hvornår du er mæt eller hvornår du ikke er sulten længere.