Skip to content

Covid-19

INFO OM CORONA RETNINGSLINJER

Vores retningslinjer ifm. coronavirus
Opdateret den 25. maj 2021

Sammen sikrer vi trygge rammer.
Det er sikkert for dig at gå til kurser, foredrag og udflugter hos FOF Roskilde. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og tilrettelægger vores aktiviteter, så du kan føle dig tryg ved at indgå i sociale fællesskaber hos os.

Vi overholder alle restriktioner i forhold til Covid 19, og følger de til enhver tid gældende krav fra sundhedsmyndighederne. Under de nuværende gældende coronarestriktioner, skal alle møde op med gyldigt coronapas/negativ test, som skal kunne vises på opfordring af myndigheder. 

Covid-19 Tilbagebetaling
Vi tilbagebetaler beløbet for alle mødegange, som aflyses pga. corona-nedlukningen. Har du ikke allerede været i kontakt med os om refusion, bedes du henvende dig til os for refusion senest 20. juni 2021.

Vi er allerede i fuld gang med tilbagebetaling. Vi forventer at være igennem tilbagebetalingerne ultimo juni.
Vi har desværre ikke længere mulighed for at give dig direkte besked, når pengene er på vej – hold derfor øje med din konto i de kommende måneder, hvis du venter på at modtage en tilbagebetaling.

Vi takker mange gange for jeres forståelse, opbakning og tålmodighed.

Kontorerne på Jernbanegade 23 B, Roskilde og Amtmandsvej 1, 1. sal, Holbæk åbner igen 1. juni 2021 - indtil da sidder vi dog klar ved telefonen og mail i den normale åbningstid.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk