Skip to content

Roskildekoret

Roskildekoret

RoskildeKoret er et blandet, klassisk kor, der rummer de fire traditionelle dame- og herrestemmer: sopran, alt, tenor og bas. Vi dyrker den danske sangskat med stor respekt og fornøjelse - sammen med nordisk og europæisk kormusik af "de store mestre".
 
Har du en god sangstemme, og har du nodekendskab? Kan du lide at blive udfordret musikalsk med både små og større klassiske korværker, så er RoskildeKoret noget for dig!
Vi er et veletableret og ambitiøst kor på ca. 30 sangere, der holder af at arbejde målrettet med klassisk kormusik – nyere såvel som ældre. Som medlem er du under kyndig og inspirerende ledelse af vores dygtige dirigent. 
 
RoskildeKoret giver 5-6 årlige koncerter. Forarbejdet hertil er med til at udvikle medlemmernes musikalske evner, og ved koncerterne høster vi frugterne af det store øve-arbejde. I RoskildeKoret kan du således både dyrke din musikinteresse og videreudvikle din stemme- og korkundskab i et inspirerende og dynamisk kormiljø. 
 
RoskildeKoret er medlem af landssammenslutningen ‘Kor 72’ og samarbejder i øvrigt med andre lokale kor, når lejlighed byder sig. 

Forud for optagelse aflægges en stemmeprøve.