Skip to content

Julen er hjerternes fest - frit broderi

Sådan broderer du julehjerter i frie sting.
Du lærer 5-6 frie sting, som du kan bruge i det uendelige til dine personlige, broderede hjerter, og du lærer, hvordan du monterer hjerter, helt enkelt. Du får idéer og inspiration, og du kan arbejde videre derhjemme. Undervisningen er individuel - for nybegynderen og den øvede.
Lang holdbeskrivelse til hjemmeside:
Sådan broderer du julehjerter i frie sting - lige til at sende til én, du har kær, eller til at pynte i din stue.
Du lærer 5-6 frie sting, som du kan bruge i det uendelige til dine personlige, broderede hjerter, og du lærer, hvordan du monterer hjerter, helt enkelt. Du får idéer og inspiration, og du kan arbejde videre derhjemme.
Undervisningen er individuel - du er nybegynder og lærer de grundlæggende sting eller øvet men mangler inspiration og nye udfordringer. Du får nogle hyggelige timer i hjerteligt selskab.
Underviseren har alle materialer med, som du kan købe, eller du kan tage dét med, du har.

Du vil inden kurset modtage en materialeliste. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.11.2021 14:00-17:45 Café Krea Lone Laursen Bollmann
2 Mandag 22.11.2021 14:00-17:45 Café Krea Lone Laursen Bollmann

Lone Laursen Bollmann

Jeg giver gerne min passion til frit broderi videre. Jeg har mange års undervisningserfaring, så du er i trygge hænder. Jeg forstår at give glæden ved broderiet og min viden videre og deler gerne ud af idéer og inspiration såvel til nybegynderen som til den øvede. Jeg har en solid faglig og håndværksmæssig ballast. I forbindelse med Trapholts broderiprojekt, Grænseløse Sting, blev jeg valgt som samarbejdspartner og fik samlet 45 kvinder, som bidrog med deres broderier. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium og billedkunstlærer fra Haderslev Seminarium - desuden efteruddanner jeg mig løbende. 
www.lonesbroderi.dk.