Skip to content

Sy din egen lækre taske

Sætter du pris på god finish og lækre detaljer, og kan du godt lide at sy, så er denne workshop noget for dig. På dette kursus vil du lære at sy en valgfri taske. Kurset tager udgangspunkt i Faster Badasters vejledninger. Hendes mønstre strækker sig fra den store MEGAShopper over den lille gå-i-byen-taske (FasterBag) til et etui eller en taske til håndarbejdsprojekter og -grej. 
Du kan være med uanset, om du er nybegynder eller lidt mere øvet - der er udfordringer til alle. På hjemmesiden fasterbadaster.dk kan du se en oversigt over alle syvejledningerne og deres sværhedsgrad. Der er desuden masser af inspiration at hente på Faster Badaster på Instagram.

På kurset følger en gratis syvejledning med, som du modtager inden kurset. På den måde kan du købe materialer og evt. klippe delene ud i ro og mag inden kursusstart og derved få det mest optimale udbytte af kurset.
På workshoppen støtter vi os selvfølgelig til vejledningerne suppleret med min hjælp og guidning undervejs. 
På kurset kan du købe flere mønstre og se alle modellerne opsyet.
Jeg glæder mig til at se dig!


Du skal medbringe egen symaskine, almindeligt sygrej (stofsaks, knappenåle mv.) samt materialer til din taske. Det er dog muligt at købe stof, mellemfor og andre småting til tasker hos Helene i Quiltegavlen, hvor kurset afholdes.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 30.10.2021 10:00-14:00 Quiltegavlen Annette Munk Landkildehus

Annette Munk Landkildehus

Jeg er 44 år, folkeskolelærer og den heldige mor til tre skønne knægte. Jeg er bosat vest for Århus. 
Jeg har altid været optaget af håndarbejde og især af at sy. Da de sociale medier blev en del af min hverdag, begyndte jeg at vise de ting, jeg lavede, frem under navnet Faster Badaster, som mine skønne niecer har givet mig. 
De sidste par år har jeg kastet mig ud i at lave syvejledninger til tasker og andre småting. Det er vigtigt for mig, at jeg med vejledningerne guider og følger syersken sikkert igennem hele processen fra tekstil til færdigt produkt. Når teknikken er på plads, skal der være plads til at eksperimentere. Derudover har jeg holdt en række kurser i at sy efter mine vejledninger. 
Udover syvejledningerne har lidt nærighed, miljøbevidsthed, aflagte skindjakker og mine kreative tanker drejet mit fokus hen på genbrug og upcycling af tekstiler og skind til især tasker og opbevaring af kreaprojekter og grej. Så flere af mine syvejledninger beskriver, hvordan man kan bruge aflagt beklædning til at sy tasker og opbevaring af. 
Jeg synes, det er fantastisk at forvandle noget brugt og umiddelbart værdiløst til noget brugbart. Det fascinerer mig, hvordan upcycling kombineret med god teknik og god finish kan give nogle lækre og anvendelige produkter, hvor levetiden er lang.
Hvis du vil vide mere om mine syvejledninger og mig, så find mig på Instagram, Facebook eller min hjemmeside fasterbadaster.dk.