Skip to content

Østeuropæisk mad og gæstemad

Kom og få inspiration til spændende russisk/østeuropæisk mad og gæstemad. Vi tilbereder forskellige former for fisk, vildt, kød, årstidens grøntsager og frugter samt desserter. Du skal have kendskab til madlavning for at gå på holdet. Det russiske køkken er yderst smagfuldt med dets friske krydderurter, grøntsager og syrlige elementer. Vi kommer omkring nogle af de mest populære retter såsom rødbede-, oliven- og grøntsagssupper, salater, kødretter samt helt friske og unikke dessertretter. Anita vil dele sin viden om og passion for det østeuropæiske køkken med udgangspunkt i sine egne opskrifter, der er blevet samlet gennem rejser i Østeuropa. Der må påregnes udgifter til råvarer, som afregnes direkte med underviseren.
 

Information

  • Dato 27.10.2021-10.11.2021
  • Adresse Sønderskov-Skolen
    Grundtvigs Allé 100
    6400 Sønderborg
  • Lokale Madkundskab
  • Bemærkninger Råvarer er ikke medregnet i kursusprisen men afregnes direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte underviseren. Medbringe evt. et forklæde.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.10.2021 18:00-21:45 Sønderskov-Skolen Anita Molbo
2 Onsdag 10.11.2021 18:00-21:45 Sønderskov-Skolen Anita Molbo

Anita Molbo