Skip to content
Pilates med Ida Agerbæk

Pilates

Pilates

Kom og prøv vores pilates-hold. Her vil du opleve en træning, som er i top sammen med en masse skønne mennesker, og en underviser som brænder for det. Pilates bliver ofte undervurderet, men det burde det ikke – det er en fantastisk måde at dyrke motion på. 

 

Pilates er en træningsform, som effektivt bruges over for rygsmerter og udviklet dine fysiske evner i forhold til muskelkorsettet. Her trænes de dybereliggende ryg-, mave- og bækkenbundsmuskler, og der benyttes vejrtrækningsøvelser i forbindelse med bevægelserne. Du lærer alle de effektive pilates øvelser, som du kan benytte overalt i verden.

 

Fun Facts

Vidste du, at pilates blev udviklet af tyskeren Joseph Pilates i det tidlige 20. århundrede – han kaldte sin metode Contrology, som betyder kontrol. 

Skånsom træning

Pilates er for dig, som gerne vil have trænet kroppen på en mere skånsom måde. Pilates er en træningsform, som effektivt bruges over for rygsmerter og er med til at udvikle dine fysiske evner i forhold til dit muskelkorset. Her får du trænet dybereliggende:
- Mavemuskler
- Rygmuskler
- Bækkenbundsmuskler
Du får en stærkere ryg og bliver bedre til at bruge dine dybe ryg- og mavemuskler gennem pilatestræning. Vi træner pilates både for begyndere og for dig, der gerne vil arbejde videre med de helt grundlæggende principper. Efter træningen vil du opleve øget velvære og ro samt mere energi og overskud. Derudover øger pilates din smidighed, giver dig færre spændinger, mere overskud og en sund og stærk krop. Pilates er godt for en masse ting for din krop. Bedre bliver det da nærmest ikke for dig.

Der bliver desuden benyttet vejrtrækningsøvelser i forbindelse med bevægelserne. Du lærer alle de effektive pilates-øvelser, som du kan benytte overalt i verden. Derved kan du tage træningen med hjem, og benytte når som helst i din hverdag. Pilates-træningen sluttes af med en dejlig afspænding af muskler.

De bedste undervisere

Hos FOF har vi dygtige og veluddannede instruktører, som sørger for, at du får det optimale ud af dine pilates-øvelser, uanset om du er begynder eller øvet. 
Vores undervisere er fagligt dygtige, og er gode til at hjælpe den enkelte i de forskellige øvelser – så du skal endelig spørge til råds eller bede om hjælp! Derudover har de flere års erfaringer og er altid opdateret på den nyeste viden og ved netop, hvordan de hjælper dig. 

Skynd dig og tilmeld dig et af vores hold! Vi ser frem til at tage imod dig her hos FOF