Skip to content
Yoga hos FOF

Yoga

Yoga

Få en stærkere og smidigere krop med yoga!

Hos FOF Odense – Svendborg – Fredericia – Middelfart – Assens tilbyder vi dig en bred vifte af yogaundervisning. Du vil komme til at prøve kræfter med en motionsform, som både gavner din sjæl og krop. Der findes et hav af forskellige yogastilarter, og her hos FOF udbyder vi en del forskellige kurser. Her vil du blive mødt af ligesindede, og få skabt dig et fantastisk netværk med en masse dejlige personer. 

Du kan afprøve:

- Hatha yoga
- Yin yoga
- Yoga for mænd
- Mindful yoga og afspænding


En pause fra hverdagens strabadser?

Med yoga får du et afbræk fra en ellers travl hverdag, hvor du kan få fokuseret på din krop og sjæl og dens velvære. Her er øvelserne lavet til dig og med vores dygtige undervisere, vil du kunne prøve kræfter med lidt af hvert. 

Hvad er yoga godt for?

Yoga stammer fra Indien, og er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknikker. 
Yoga hjælper dig med at opnå større bevidsthed om din krop og sjæl, og det hjælper dig med at få styrket hele kroppen på en skånsom måde. Øvelserne vil desuden forøge din smidighed og påvirke og stimulere dine forskellige ting i din krop såsom:
- Nervesystemet
- Indre organer
- Humør
- Sindstilstand

 

Fokus på dit åndedræt

Yoga arbejder ofte med forskellige typer af åndedrætsteknikker. Disse åndedrætsteknikker kan være et redskab, som du kan bruge i din hverdag, til at få skabt en indre og ydre ro samt få afstresset

Yoga er desuden et godt supplement til almindelig træning og sport. Yoga kan dyrkes af alle lige meget alder af køn, og lige meget hvor stærk eller smidig du er. Oftest bliver din yogatime afsluttet med afspænding. 

Fun facts:

- Vidste du at en yogi, er en person, som dyrker yoga. 

Så er du klar på at blive en yogi? Vi sidder klar på at hjælpe dig i gang på et af vores hold.