Skip to content

Italiensk

Italiensk

Lær italiensk og oplev den italienske kultur og landet på en ny og spændende måde

Vil du opleve Italien tættere på end normalt? Du længes efter den varme sol eller måske bare en god pizza? Måske er alt du mangler bare en større forståelse af sproget? Det kan du få hos FOF. Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut på din rejse igennem det italienske sprog. Vi har hold fra nybegynder, til øvede og videre derop af. Måske er du selv fra Italien og mangler nogen at snakke med – det kan du også her! 

Oplev den Italienske kultur

Kom og oplev den italienske kultur via sproget. Måske plejer din familie at tage til Gardasøen eller Toscana, og du tænker, at du bare så gerne vil blive bedre til sproget – det kan du blive her! Ikke nok med at du vil komme til at lære det italienske sprog at kende, så vil du også få indblik i deres kultur og land. 

Lær Italiensk

Hos FOF tilbyder vi dig italienskundervisning, både for:
- Begyndere
- Let øvede
- Øvede
- Garvede
Så der er lige det hold til dig, som du ønsker! 
Holdene er for dig, som gerne enten vil påbegynde din rejse med det italienske sprog eller til dig, som bare gerne vil blive bedre og en endnu mere garvet sprognørd. Igennem undervisningen hos FOF vil dit ordforråd på italiensk vokse, og du vil opleve, at din grammatik udvides. Timerne foregår både teoretisk men også praktisk, hvor I vil have små samtaler med hinanden på italiensk. Når du begynder at blive mere øvet, vil du også kunne diskutere noveller og nyhedsartikler på italiensk. 

Vores undervisere

Vores undervisere hos FOF er altid de bedste! De er rigtige sprognørder, som kan hjælpe dig til at blive bedre til sproget. En af vores undervisere har endda boet i Italien i en længere årrække og har fået den italienske kultur og sproget helt tæt på sig. 

 

Filtrér