Skip to content

Vlado Lentz - Goddag, det er færdselspolitiet

Vlado Lentz tager dig med på en rejse af oplevelser fra sin arbejdsdag, med de følger bilisternes valg bringer. Vi hører også om hans oplevelser med programmet Politijagt og med de rejser der har været i den forbindelse. Under foredraget er I velkommen til at stille spørgsmål.

Vlado har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spotte en ”kunde” på lang afstand.

Vlado brænder for sit arbejde. I over 30 år har han kørt de danske veje tyndt i patruljevognen eller på sin politimotorcykel for at holde et vågent øje med bilister, cyklister og alle de andre.

Han har set det meste, men kan stadig forbløffes over, hvor ubetænksomt nogle bærer sig ad, når de færdes i trafikken.

For Vlado har det aldrig været et mål i sig selv at give så mange og så store bøder som muligt. Nogen gange er dialogen at foretrække frem for sanktioner, mener Vlado.

Han har set mennesker bliver dræbt og kvæstet på vejene, og han ved bedre end nogen, hvor stor sorg spritbilister og andre hensynsløse trafikanter kan være årsag til.

Vlado er blevet en kendt skikkelse på tv, hvor han i Kanal 5’s populære program "Politijagt" lader seerne få indblik i en arbejdsdag, som er mere varieret end de flestes.

Men uanset hvad Vlado beskæftiger sig med, er det vigtigt for ham ikke at glemme den åndelige dimension, som han finder næring til gennem sin kristne tro.

Information

  • Dato 04.10.2021-04.10.2021
  • Adresse Den Lille Kok
    ved Zleep Hotel Kolding
    6000 Kolding
  • Bemærkninger Ekstra mulighed. I forbindelse med dette foredrag tilbyder Den Lille Kok, at der kan tilkøbes en middag kl. 17.30 før foredraget og kaffe/te med kage i pausen. 2 rettes menu bestående af forret og hovedret kr. 180 fra kl. 17.30 Kaffe/te med kage kr. 50 ved forud køb ellers kr. 65 på aftenen. Bestilles, som tilkøb under billetkøbet. Bestilling af tilkøb foregår, som tillægsbestilling for hver billet du køber.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.10.2021 19:00-20:50 Den Lille Kok Vlado Lentz

Vlado Lentz