Skip to content

Grøn Jul

Et kursus for alle, der har interesse for det grønne køkken, og som har lyst til at få ny inspiration til vegetariske og veganske retter med sæsonens grønsager og klimavenlige planteproteiner.

Du vil få:

  • Kendskab til brugen af planteproteiner som bønner, linser, frø og kerner.
  • Indsigt i veganske proteinprodukter som tofu, seitan og tempeh.
  • Erfaring med brugen af sæsonens grønsager.
  • Opskrifter på grønne retter til aftensmaden og til madpakkerne.
  • Tips til masser af smag og konsistenser.
  • Styr på madplanlægning, indkøb og food prepping.
  • Ideer til det søde køkken.

I køkkenet arbejder vi med dagens opskrifter, og laver forskellige retter til en fælles buffet, som vi spiser sammen.

Værd at vide

I får tilsendt opskrifterne og en indkøbsliste til dagens grønne retter, vi skal arbejde med. Påregn ca. 80-100 kr. pr. gang til fortrinsvis selvindkøbte råvarer, primært økologiske.

Medbring gerne en god kniv, et forklæde, evt. noget at drikke til maden og emballage til de lækre rester, vi ikke får spist.

Specielle hold i Vejen

  • Grøn Jul

    Lørdag den 13-11-2021

    Her laver vi nogle af vores klassikere pÃ¥ den grønne og klimavenlige mÃ¥de. Vi vil bl.a. lave grønsagsbaseret fredsfisk, veggie-deller og linsepostej. Til den søde jul har vi selvfølgelig ogsÃ¥ risalamande pÃ¥ programmet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 13.11.2021 09:30-13:10 Askov-Malt Skole Ghita Mørch Madsen
Ghita Mørch Madsen
Underviser

Ghita Mørch Madsen

Jeg er uddannet Køkkenleder, og arbejder på en Højskole, hvor jeg til daglig laver lækker mad med fokus på det vegetariske og veganske køkken.

Jeg interesserer mig for sund og grøn mad i sæson, og jeg synes, det er sjovt at eksperimentere i det veganske køkken.

Du kan se mere på min Instagram profil @ghitammadsen