Skip to content

Indisk madlavning

Hver gang laver vi en hovedret, samt en forret og dessert, og noget specielt indisk brød.

Der er fokus på berømte indiske retter, hvor du lærer nogle tips og tricks undervejs.

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til, og mod på at udvide sin viden og erfaring om den gode madlavning i hyggeligt samvær.

"Jeg er oprindelig fra Indien og er udannet i traditionel indisk madlavning. Jeg bruger rå krydderier og blander dem sammen for at få mere smag."

– Manmeet Kaur (underviser)


Der er en udgift til råvarer på ca. 75-100 kr. per gang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.10.2021 09:00-15:00 Lyshøjskolen Manmeet Kaur
Manmeet Kaur
Underviser

Manmeet Kaur

Jeg er professionelt uddannet lærer med mange års undervisningserfaring i engelsk og fransk i forskellige offentlige og private skoler, samt andre undervisningsinstitutioner, og de sidste fire år har jeg arbejdet som underviser hos FOF Sydjylland.

Jeg fokuserer på deltagernes unikke uddannelsesbehov, og planlægger nogle udfordrende aktiviteter for at holde dem engagerede og beskæftigede.

Jeg er en livlig, nysgerrig, tørstig efter viden, udadvendt og positiv person.