Skip to content
Doodling

Stress af med Doodling

Zentangle for alle

Dét at tegne er en kunst, men mange siger, at de ikke kan jeg finde ud af det, og opgiver uden at give det et forsøg. Men med nogle teknikker og ro og tålmodighed, kan alle lære at tegne.

Inden for de sidste år er Doodling – nogen kalder det Zentangle – blevet meget moderne.

Doodling er en stress terapeutisk tegnekunst. Og mange kender det, uden at vide det. Det er fx når man sidder til et møde og tegner små firkanter på et stykke papir, der faktisk er starten til Doodling. Doodling er i øjeblikket mest kendt, som malebøger man kan farvelægge, for at slippe af med eller nedtrappe stress. Men i andre lande, som fx USA, er de gået videre til at lærer folk, hvordan de selv laver deres kunst før farvelægningen. Og her kommer kurset ind i billedet.

Du vil lære hvordan man doodler og hvordan man laver sin egen kunst på papir, trin for trin, og blive mere afstresset og dygtigere til at tegne.

Deltagelse på dette hold forudsætter, at hver enkelt deltager udfylder og underskriver en tro og loveerklæring på første mødegang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.02.2022 12:00-15:00 KUC Christiane Rossau
2 Tirsdag 01.03.2022 12:00-15:00 KUC Christiane Rossau
3 Tirsdag 08.03.2022 12:00-15:00 KUC Christiane Rossau
Se alle Se færre
Christiane Rossau
Underviser

Christiane Rossau

Jeg er 34 år og har tegnet lige siden, jeg har kunnet holde på en blyant. Jeg har både undervist børn og voksne i billedkunst og har en eksamen i formidling, som gør, at jeg kan undervise alle, både med og uden fysiske og psykiske handicaps.