Skip to content
Doodling

Stress af med Doodling - online

Zentangle for alle

Dét at tegne er en kunst, men mange siger, at de ikke kan jeg finde ud af det, og opgiver uden at give det et forsøg. Men med nogle teknikker og ro og tålmodighed, kan alle lære at tegne.

Inden for de sidste år er Doodling – nogen kalder det Zentangle – blevet meget moderne.

Doodling er en stress terapeutisk tegnekunst. Og mange kender det, uden at vide det. Det er fx når man sidder til et møde og tegner små firkanter på et stykke papir, der faktisk er starten til Doodling. Doodling er i øjeblikket mest kendt, som malebøger man kan farvelægge, for at slippe af med eller nedtrappe stress. Men i andre lande, som fx USA, er de gået videre til at lærer folk, hvordan de selv laver deres kunst før farvelægningen. Og her kommer kurset ind i billedet.

Du vil lære hvordan man doodler og hvordan man laver sin egen kunst på papir, trin for trin, og blive mere afstresset og dygtigere til at tegne.

Deltagelse på dette hold forudsætter, at hver enkelt deltager udfylder og underskriver en tro og loveerklæring på første mødegang.

Information

  • Dato 24.02.2022-05.05.2022
  • Adresse Zoom
  • Bemærkninger Når du har tilmeldt dig dette hold og betalt, vil du modtage en tilmeldingsbekræftelse, hvoi der vil være link til Zoom, som er det onlineprogram vi benytter og et link til en vejledning til opsætningen af lys og billede, hvis du ikke har prøvet det før.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.02.2022 17:00-20:00 Zoom Christiane Rossau
2 Torsdag 03.03.2022 17:00-20:00 Zoom Christiane Rossau
3 Torsdag 10.03.2022 17:00-20:00 Zoom Christiane Rossau
Se alle Se færre
Christiane Rossau
Underviser

Christiane Rossau

Jeg er 34 år og har tegnet lige siden, jeg har kunnet holde på en blyant. Jeg har både undervist børn og voksne i billedkunst og har en eksamen i formidling, som gør, at jeg kan undervise alle, både med og uden fysiske og psykiske handicaps.