Skip to content
Foredrag med Farshad Kholghi Nykøbing F

Bliv integreret på én aften!

Bliv integreret på én aften –  en guide til effektiv integration og demokratisk dannelse – baseret på 30 års personlige erfaringer.
Den stigende flygtningestrøm vil ændre på de demografiske forhold i Danmark. Det danske demokratiske samfund og dets normer vil blive udfordret. Og derfor mener Farshad Kholghi, at vi nu især har brug for en håndgribelig og virkelighedsnær agenda for den effektive integration og demokratiske dannelse af de nyankomne.
I dette foredrag kommer Farshad Kholghi med specifikke forslag og langsigtede løsningsmodeller til, hvordan man med sin sunde fornuft løser den konstante udfordring: integrationen. Foredraget fokuserer især på den demokratiske dannelse, forandringsparatheden, den danske humor, sproget, kulturforståelsen, venskabet og naboskabet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.11.2021 19:00-21:00 Hovedbiblioteket, Mødelokalet Farshad Kholghi

Farshad Kholghi

 Farshad Kholghi har mere end tyve års erfaring i underholdningsbranchen både som iværksætter og entertainer. Han har medvirket i flere tv-serier og spillefilm, for ikke at nævne de mange teaterforestillinger, musikalske shows og revyer. Derudover er Farshad Kholghi også en ofte anvendt debattør i medierne, ligesom han har skrevet flere bøger og antologier.