Skip to content
Invester i aktier Haslev februar 2022

Investér i livet - Køb aktier og bliv fri

Investér dine penge og få et enklere liv
Få adgang til Pernilles livsfilosofi "Lev & tænk enkelt", der har resulteret i, at hun i en alder af kun 44 år, har nok til at leve resten af livet uden af behøve at arbejde mere. Vil du gøre hende kunsten efter? Så er dette foredrag måske noget for dig…
Kan du bruge 250.000 kr. om 10 år? Så hør med når investor Pernille Wahlgren, med udgangspunk i sin kommende bog: "Lev & tænk enkelt", giver råd om at se og tænke anderledes på din økonomi.
I foredraget giver Pernille konkrete råd til at se anderledes på din økonomi. 
Vi bruger og har flere penge end vi tror. I foredraget bliver der lagt op til, at du går hjem med en plan til, hvordan du kan stå med 250.000 kr. om ti år. Måske endda uden, at du rigtig kan mærke det. Det handler om, hvordan du kan undgå at bruge ”dumme” penge i din dagligdag.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.02.2022 19:00-21:00 Haslev Bibliotek Pernille Wahlgren

Pernille Wahlgren

I år 2000 blev Pernille Cand.mag. i europæisk etnologi, byplanlægning og kunsthistorie fra Københavns Universitet. Hun har senere læst en mini MBA i ledelse, og arbejdet både som foredragsholder, udviklingschef i Kunstforeningen Gl. Strand, Sekretariatsleder på Nationalmuseet m.m.