Skip to content

Bindevæv og de grønne bolde

Få løsnet kroppens ømme muskler og giv nyt liv til dit bindevæv.
Holdet for dig der ønsker at give din krop mere velvære og større bevægelsesfrihed. Vi arbejder med de grønne bolde, som er effektive til at løsne op om spændinger i bindevævet. Vi laver bevægelser der smidiggør kroppen fascier og øvelser der stabiliserer og styrker muskler og led. Vi kommer hele kroppen igennem og arbejder hen imod at skabe en bedre balance i kroppen.
Hvorfor arbejde med bindevæv?
Bindevævet udgør 1/3 del af kropsvægten og omslutter alle strukturer, dvs. alle knogler, kar, nerver og muskler. Alle organerne og nervesystemet er også pakket ind i bindevæv. De store bindvævsstrøg i kroppen kaldes fascier og det er afgørende af fascierne kan glide. Bevægelse foregår frit og uden besvær når bindevævet er sundt og elastisk og lige omvendt med stivhed og smerte når bindevævet er stramt.
Vi zoomer ind på et område af kroppen hver gang og arbejder med det i dybden. Der afsluttes med afspænding.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 05.01.2022 14:30-16:00 Dansesal Gartnervej Marlene Vestergaard
2 Onsdag 12.01.2022 14:30-16:00 Dansesal Gartnervej Marlene Vestergaard
3 Onsdag 19.01.2022 14:30-16:00 Dansesal Gartnervej Marlene Vestergaard
Se alle Se færre
Underviser

Marlene Vestergaard

Jeg har altid været nysgerrig på hvordan kroppen fungerer og fascineret af hvilket fantastisk ”maskine” kroppen er. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2006 og har efterfølgende uddannet mig indenfor kraniosakralterapi. En behandlingsform, der har givet mig forståelsen af hvordan krop og psyke hænger sammen og hvordan selv små spændinger i bindevævet kan have stor påvirkning af kropsfunktionen. 
I min undervisning er jeg optaget af begrebet flow, som er en tilstand hvor man er i et med den øvelser man udfører og glemmer tid og sted. Jeg kombinerer forskellige teorier og metoder i træningen alt efter deltagernes behov, og har også et individuelt fokus. Målet med træningen er at få styrket kroppen og samtidig opnå større nærvær til kroppen.