Skip to content

Salgsbetingelser

Tilmelding 
Vi modtager dankortbetaling. Det er også muligt at få tilsendt et girokort pr. mail, såfremt du sender en e-mail til info@fof-sydost.dk og oplyser holdnummer, navn, adresse, mobil samt fødselsdato. 
Du er først tilmeldt et holdt, når du har modtaget en bekræftelse pr. mail fra os.
Er der ikke plads på det hold, du ønsker at deltage på, kan du blive skrevet på venteliste. Du vil da blive kontaktet direkte, hvis der alligevel skulle blive en ledig plads til dig.
 
Anden kommune

Du er velkommen til at deltage i vores kurser og øvrige arrangementer, selvom du ikke er bosat i én af vores kommuner. Vi skal blot have oplyst dit cpr-nummer, når du deltager på kurser.

Aflysning
På de kurser, hvor der ikke er nok tilmeldinger, er vi pålagt at aflyse holdet 1 uge før holdets startdato i henhold til lovgivning.

Afmelding og tilbagebetaling

På almene hold og foredrag kan afmelding og tilbagebetaling kun ske indtil 10 dage før kursets planlagte startdato. Bliver et hold mod forventning ikke etableret, refunderer vi det fulde kursusgebyr. 

Forbehold
Vi tager forbehold for udsættelse af kursusgange, ændring af mødetid, underviser, mødested, aflysninger, vejrforhold og prisændringer.

Priser

Kursusprisen kan ses på holdene. På enkelte hold kan der forekomme ekstra udgifter til fx bøger og andre materialer. Information om ekstra udgifter på et hold vil altid fremgå af kursusbeskrivelsen og afregnes direkte med underviseren.

Undervisning
En lektion er på 45 minutter. Et foredrag varer normalt 1,5 - 2 timer inkl. pause. Starttidspunktet er angivet ud for hvert kursus. Mød op første mødegang, hvis du ikke hører andet fra os. Du modtager besked via mail eller sms, hvis kurset er aflyst. 

Ferie
Medmindre andet er anført, følger undervisningen skolerne feriekalender.