Skip to content

Corona - information til kursister

Kære Kursister
Nedenfor forsøger vi løbende at holde jer orienteret i forhold til vores hold og foredrag i denne corona-tid. Vi beklager meget de gener, det giver. Vi gør alt for at løse udfordringerne til alles bedste. 

05.08.21 💚 Velkommen indenfor!
Vi er i fuld gang igen og glæder os rigtig meget til at se dig. Vi har et væld af spændende kurser, foredrag og aktiviteter, så du kan blive både klogere, sundere og gladere.

Retningslinjer for genåbningen
I forbindelse med den yderligere genåbning sker der en udfasning af de tidligere restriktioner for deltagelsen i aktiviteter hos FOF Sydøstjylland. Du kan læse om udfasningen og se de gældende retningslinjer nedenfor. Der kan gælde særskilte retningslinjer for de enkelte fagområder.

Coronapas
Der er ikke krav om at vise coronapas, når du deltager i langt de fleste aktiviteter hos FOF Sydøstjylland. Dog forventer vi, at du har en negativ coronatest eller et gyldigt coronapas. 

Bemærk: Enkelte arrangementer afholdes på lokationer, hvor der kan være krav om fremvisning af coronapas. Det vil du i så fald få besked om.

Ingen krav om brug af mundbind/visir.
Hvis du føler dig mest tryg ved at bære mundbind eller visir, er du naturligvis velkommen til det.

Afstand
Fra den 1. august 2021 nedsættes arealkravet til 2 m2 pr. person.
Fra den 1. september 2021 ophæves arealkravet helt.

Rengøring og hygiejne
I FOF Sydøstjylland vil vi fortsat have særlig fokus på rengøring af kontaktpunkter og udluftning. Ved indgangen til vores lokaler bedes du afspritte dine hænder, inden du går ind. Vi opfordrer til, at du også selv medbringer håndsprit.

Bevægelseshold
Det er nu igen muligt at benytte vores redskaber som bolde, måtter osv. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det. Omklædningsrummene må også benyttes. Hertil vil vi bede dig om at holde god afstand til de andre kursister.

Tak for din hjælp
Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg. Derudover vil vi bede dig være opmærksom på følgende:

  • Vi forventer, at du kun deltager i undervisning, hvis du er vaccineret eller har en gyldig negativ coronatest.
  • Husk at vaske hænder eller spritte af, inden du kommer. Medbring gerne selv håndsprit.
  • Husk at holde afstand til de andre deltagere.
  • Kontakt os, hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os.
  • Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.