Skip to content

Cykeldrengene alene i vildmarken

Cykeldrengene alene i vildmarken - hold kæft vi har det godt!

Vi, Cykeldrengene, har netop vundet femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram, Alene i Vildmarken, og er nu klar til at brøle de magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”, ud i jeres lokaler.

Foredraget omhandler meget mere end sejren i, Alene i Vildmarken. Vores helt særlige venskab fra 5 års alderen til nu – at dele livets op og nedture, samt at opnå vores mål i fællesskab.

For foruden sejren af Alene i Vildmarken, har vi også hårrejsende fortællinger om vores jordomrejse på cykel, hvor vi drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer, for da, at vende hjem som mænd. 

Vores helt særlige styrke, er vores positive energi samt vores mentale værktøjer, hvor vi i foredraget på 2 x 45 min b.la. vil belyse, disciplin, målrettethed, accept, motivation, selvindsigt, perspektiv, horisont, bevidsthed, at konsultere, evaluere og meget mere. 

 
   
 

Foredrag har i den grad til formål at inspirere folk til at leve og ikke overleve – indstilling er altafgørende, for uanset om du tror du kan eller ikke kan, så har du ret.

Vi vil selvfølgelig belyse vejen gennem castingen til Alene i Vildmarken og oplevelserne bag kameraet – I 32 dage.

Under hele foredraget vil i kunne opleve alle de fysiske genstande, som har været en del af vores rejser (Jorden rundt på cykel & Alene i Vildmarken). Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra Alene i Vildmarken samt andre genstande set på TV. 

De magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”