Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Hvalpetræning FOF Billund

Leg og lær med hvalpen og unghunden

Leg og lær med hvalpen og unghunden

Holdet her er til hvalpe og unghunde mellem 16 uger og 12 mdr., alle racer og køn er velkomne. Uanset hvad man ønsker at bruge hunden til i fremtiden, om den skal være en træningsmakker i en sport, om den skal være en god familiehund, der fungerer godt i hjemmet eller begge dele, så starter alt med en god hvalpetræning, socialisering og miljøtræning. 

Vi vil på holdet arbejde på at skabe en god relation mellem hund og ejer, igennem leg og positiv hundetræning. Det er igennem disse metoder, hunden lærer bedst og dermed også husker bedst. Vi vil komme igennem ting som frivilligt at komme ind til ejer, sit, dæk, gå pænt, ro, hundens selvkontrol og kropsbevidsthed, lære hunden at ignorere sine omgivelser og vigtigst af alt, leg med hunden. 

Husk ved tilmelding på hjemmesiden:**Skriv hundens navn, race og alder i bemærkninger**