Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Duelighed hos FOF Horsens

Duelighed

Har du et fritidsfartøj eller tænker du på at købe et?  – Så er det en god ide at tage et duelighedsbevis. Det klæder dig på til at sejle forsvarligt og giver dig samtidig viden om, hvordan du varetager sikkerheden til søs om bord på dit fritidsfartøj.

Et Duelighedsbevis består både af en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske del er det samme som et “Speedbådsbevis”, så har du allerede Speedbådsbeviset, kan du spare den del. 

Den teoretisk del er den, hvor du skal vise, at du har kendskab til bl.a. søvejsreglerne, afmærkning af farvandene og navigation. Når du har bestået begge delprøver, får du udstedt et duelighedsbevis for fritidssejlere.

Inden du møder på kurset, skal du kigge på vores undervisningsmateriale, der bliver sendt til dig ved tilmeldingen, da selve undervisningen er bygget op omkring det, du har læst hjemmefra.

Du kommer igennem følgende:

• Navigation.

• Sejladsplanlægning.

• Kursplanlægning.

• Misvisning, deviation, vind og strøm.

• Fyrtyper og hvordan du kender dem fra hinanden.

Derudover skal du kunne redegøre for forskellige emner inden for sikkerhed.

 

Pris er inkl. materialer.

 Derudover skal betales et prøvegebyr på kr. 500 i forbindelse med aflæggelse af prøven. Beløbet afregnes direkte med censor.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.01.2022 10:00-16:00 FOF Horsens Peter Løvnes Søndergaard
2 Søndag 16.01.2022 10:00-16:00 FOF Horsens Peter Løvnes Søndergaard

Peter Løvnes Søndergaard

Jeg er årgang 1969 og har sejlet hele mit liv. Jeg har de sidste 2 år sejlet en del i Middelhavet, hvor jeg har sejlet både hjem til Danmark. Jeg er indehaver af Dansk Bådskole, hvor jeg underviser i alle former for sejlads.