Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

VHF/SRC hos FOF i Horsens

VHF/SRC

En VHF radio er det vigtigste sikkerhedsudstyr ombord, og kræver derfor et certifikat.

Short Range Certificate er blandt andet nødvendigt for at kunne sejle på mange kanaler og floder i Europa, da man ikke må sejle der uden VHF Radio ombord. Ligeledes er ”SRC” nødvendigt for at kunne få sit eget kaldesignal. – Yderligere kræves dette flere og flere steder hvis man skal leje en båd.

Inkluderet i VHF / SRC kurset er der naturligvis det originale materiale, som du får til evigt eje.

•  Lærebog i GMDSS SRC/ROC

•  Tillæg GMDSS

 

BEMÆRK – Vi mødes i et klasseværelse, og starter helt fra bunden, således at du kommer det hele igennem. ( Altså INGEN selvstudie )

Der skal betales et prøvegebyr på kr. 600 i forbindelse med aflæggelse af prøven, som foregår i forlængelse af kurset om søndagen. Gebyret betales direkte til censor.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.03.2022 10:00-16:00 FOF Horsens Peter Løvnes Søndergaard
2 Søndag 06.03.2022 10:00-16:00 FOF Horsens Peter Løvnes Søndergaard

Peter Løvnes Søndergaard

Jeg er årgang 1969 og har sejlet hele mit liv. Jeg har de sidste 2 år sejlet en del i Middelhavet, hvor jeg har sejlet både hjem til Danmark. Jeg er indehaver af Dansk Bådskole, hvor jeg underviser i alle former for sejlads.