Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Bevidst bevægelse hos FOF i Vejle

Bevidst Bevægelse

Er et hold med funktionelle øvelser for kroppen, udført både med og uden rekvisitter eksempelvis elastikker, vægte, brug af væggen og lignende. 
På holdet gives der tydelige instruktioner i hvordan øvelserne udføres samt hvorfor de laves, så du som deltager for en bedre forståelse for bevægelserne.
Vi arbejder hele kroppen igennem fra top til tå, bogstaveligt talt. 
Formålet med træningen er at du som deltager opnår en bedre bevægelighed, styrke, balance og kropsbevidsthed, og dermed større velvære i kroppen. 
Tempoet er moderat, dvs. at vi bevæger os ikke i et højt sveddryppende tempo, men vi får varmen og som deltager skal du nok blive udfordret på dit niveau!
Desuden er atmosfæren altid munter og uhøjtidelig, man bliver mødt hvor man nu engang er i sin krop, og vi kan grine lidt af det.  
Invester lidt tid i dig selv og dit helbred og tilmeld dig Bevidst Bevægelse.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.01.2022 16:00-17:00 FOF Vejle 2. sal Liselotte Wheeler
Bevidst bevægelse, Yin Yoga FOF

Liselotte Wheeler

Dedikeret, dygtig og erfaren underviser i yoga, bevægelse, samt muskel- og bindevævsmassage.

Certificeringer og uddannelser:
Anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mobilitets- og styrketræning.
Muskel- og bindevævsmassage, Roll Method.
Hatha yoga.
Yin yoga.
Modern Yoga.
Tune up Yoga.
Yoga-massage.
Deltagere udtaler:

Jeg har i over 2 år fulgt Liselottes mange yoga- og terapiboldehold, fordi hun er en virkelig inspirerende instruktør, som laver nogle utrolig varierende øvelser hver gang. De udfordrer en og er rigtig sjove at lave, og jeg går altid fra Liselottes hold fuld af godt humør. Jeg kan på det varmeste anbefale Liselotte som den bedste instruktør.
(Tove S., 2020)

Jeg har deltaget på Liselottes Senior hold i et par år og kan ikke anbefale hende varmt nok.
Altid veloplagt og velforberedt med nye og spændende øvelser - enkle og lette at gå til, ikke hæsblæsende træning og høj puls, men du kan være sikker på at hun har tænkt ind i hvordan vi som seniorer får både styrketrænet, gennemarbejdet kroppen og trænet balanceevnen på en anderledes og sjov måde. Fås simpelthen ikke bedre!
(Mette Rud N., 2021)

Min favoritdag er, når jeg skal til Outdoor Mobility med Liselotte, det er nærværende træning og jeg bliver stærk og mit humør bliver højt. Træningen er styrkende og meget varieret. Jeg er 59 år, men føler min krop er 39 år!
(Bente S. 2021)