Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Seniordans og sang

Hold hjernen frisk med dans og sang

Vores underviser Trine, er ved at uddanne sig i dette nye koncept SANS. Hun har derfor brug for nogle "prøvekaniner" som har lyst til at prøve det af! Da det er fordi, hun skal øve sig, er undervisningen gratis.

SANS er:

"Dans med en sang og hold hjernen i gang" En blanding af at danse og synge sammen på et hold. Når der arbejdes med rytmer og sang, kommer de fleste af vores sanser grundigt i spil, hvilket er særligt hjernestimulerende. SANS er derfor det sidste skud på stammen af Hold Hjernen Frisk-aktiviteter, der udbydes i hele landet.

Du behøver på ingen måde at være ”verdensmester” i at danse eller synge for at være med til SANS. Det er netop, når du øver dig, at hjernen kommer rigtigt på arbejde og vedligeholdes. Samtidig lægges der stor vægt på, at det skal være sjovt at være med, og vi skal gå glade fra SANS-træning med fornyet energi, selvom vi har været fysisk aktive.

SANS er en ny motionsform, hvor omdrejningspunktet er den fælles glæde ved at synge, danse og nyde musik. Det er for de 60-75-årige seniorer, der gerne vil være mere aktive i meningsfulde fællesskaber.

I SANS er der ikke behov for træningstøj eller omklædningsrum. I stedet opfordrer vi til, at man afslutter hver træningsgang med at tage en kop kaffe sammen.

Hvorfor SANS?
I 2050 vil antallet af ældre over 80 år være tredoblet. Mange får derfor flere aktive år, efter de går på pension.

For at sikre flere aktive år i et sundt seniorliv, har vi udviklet SANS, hvor alle træningsgangene styrker fysisk aktivitet, mental træning og socialt samvær.

BLIVER DU FORHINDRET SKAL DU MELDE FRA - DA DER ER BEGRÆNSET ANTAL PLADSER OG UNDERVISEREN ER AFHÆNGIG AF, AT DER MØDER TILSTRÆKKELIGT MED INTERESSEREDE OP!


Information

 • Dato 07.01.2022-07.01.2022
 • Adresse FOF Horsens
  Ane Staunings Vej 21B
  8700 Horsens
 • Lokale Zeus
 • Bemærkninger Hav tøj på, som du kan bevæge dig i og indendørs fodtøj og HUSK af melde afbud, hvis du bliver forhindret, så pladsen kan gå til en anden.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 07.01.2022 13:00-14:00 FOF Horsens Trine Mahnkopf
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf

Jeg er uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former. Derudover har jeg en 2-årig yogalærer uddannelse (ca. 500 timer) og et hav af kurser vedr. bevægelse og sund livsstil.

I 2020 har jeg desuden taget en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: tmn@fof.dk eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg en side, der hedder: TrineMahnkopf eller instagram: @trinemahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min facebook gruppe: "Træning med Trine"

 • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
 • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
 • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for ramme det behov vi kommer med på dagen.
 • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
 • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
 • Dine Hatha Yoga er aldrig kedelige og jeg finder så meget energi og fordybelse når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
 • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
 • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
 • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”.