Skip to content

Kom igang med akryl eller oliefarver

Kom igang med akryl eller oliefarver

Kurset består af to dele; undervisning på en given opgave, efterfulgt af en valgfri. I denne sæson arbejder vi med forskellige former for komposition og farver. De to ting tilsammen påvirker vores følelser, når vi betragter et billede. Bliv klogere på, hvilke fif du kan bruge for at give billedet et bestemt udtryk.

Når vi er færdige med denne del, bringer du billede(r) efter dit eget valg, som du enten vil i gang med eller har brug for hjælp til at komme videre med. Det er op til dig, om du anvender akryl og/eller oliefarver. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt mig på 40220999 og få vejledning herom.

Vi arbejder på alle niveauer, og selv om du er nybegynder, kan du være med. På kurset bruger vi ikke fortyndingsmidler. Er du ny på holdet, får du grundlæggende farvelære og vejledning til, hvordan du blander lige netop den farvenuance, du ønsker.

Du skal selv medbringe alle maleredskaber og farver, som minimum hvid, sort og 3 primær farver (gul – magenta/rød – cyan/blå). Vi bruger skolens staffeli.