Skip to content
Skulptur i ler

Skulptur i ler

Skulptur i ler

Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan laves i ler. Du får et grundlæggende kendskab til bearbejdning af ler og hvordan du bygger en skulptur op.

Den eneste forudsætning er, at du har sanser for formgivning, og har lyst til at bygge noget op i 3 dimensioner. Der gives individuel vejledning.

Vi arbejder i lys stentøjsler, som du kan købe hos mig i begyndelsen af kurset. Ønsker du et farvet stentøjsler, må du selv stå for anskaffelsen, men kontakt mig venligst herom på 40220999. Alle figurerne brændes 2 gange og kan stå udendørs, når de er brændt. Selve brænding finder sted ca. en måned efter kurset er slut, fordi det er vigtigt at skulpturerne er helt tørre inden de kommer i ovnen. Disse efterfølgende afhentes hos FOF.

Materialer: Ler ca. 5 kg (til max. 100 kr.) betales direkte til underviseren ved udlevering. Dette burde være nok til hele kurset, du får vejledning til evt. tilkøb. Du medbringer selv sprayflaske til vand og evt. inspiration til, hvad du godt kunne tænke dig at lave.