Skip to content

Kreativ tegning

Kreativ tegning

Ser du ofte nogle tegninger, hvor du tænker: ”Hvor er det bare godt tegnet!” og ønsker, at det var dig, der kunne gøre det samme med en blyant i hånden? Og kan du lide at tegne?

Hvis du nikker ja til begge spørgsmål, så er dette et passende kursus til dig. Her kan du lære nogle tegneteknikker, som bringer dine tegninger op på et højere niveau. Du gøres opmærksom på nogle små fif, som gør kunstværkerne store. Vores fokus vil ligge på linjer, lys og skygger, som vi tegner på forskellige måder, både som sort/hvide tegninger og med farveblyanter.

Disse teknikker øver vi på opgaver, som jeg har nøje udvalgt. Derefter vælger du selv, hvad du vil tegne, naturligvis med individuel hjælp fra mig.

Materialer: du skal selv medbringe tegnepapir A3 eller A4-format, en HB-blyant, en blød blyant fx 5B, viskelæder og blyantspidser. På første aften forklarer jeg hvad vi kommer til at lave på kurset og hvilke materialer, vi skal bruge. Det er meget muligt, at du har alle materialerne hjemme. Ellers må du lave et lille tilkøb efter eget behov.