Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Muskel og bindevævsmassage

Føler du, at din krop er stiv, ubevægelig og øm, grundet ensidige arbejdsstillinger, dårlig holdning eller lignende; så er muskel- og bindevævsmassage måske noget for dig.

Muskel- og bindevævsmassage er et hold, hvor du med terapibolde ruller/masserer din egen krop med forskellige teknikker, eksempelvis; liggende/siddende på gulvet og stående op ad en væg.

Det bliver alt fra fødder til balder, ryg, skulder, nakke og ansigt du masserer. 

Fra gang til gang har vi dog et fokusområde, så du bedre kan lære teknikker, du også kan gøre brug af derhjemme eller på jobbet. - Du får altså “noget” med hjem! 

Boldene vi bruger er bløde og massive og vi benytter forskellige størrelser afhængig af hvilken kropsdel vi masserer.

Mentalt kommer vi ned i gear og vejrtrækningen bruges så vi opnår den muskelafspænding, som er central for undervisningen.

Holdet er altså også for dig, som har brug for at stresse af.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 25.01.2022 17:15-18:15 FOF Vejle 2. sal Liselotte Wheeler
2 Tirsdag 01.02.2022 17:15-18:15 FOF Vejle 2. sal Liselotte Wheeler
3 Tirsdag 08.02.2022 17:15-18:15 FOF Vejle 2. sal Liselotte Wheeler
Se alle Se færre
Bevidst bevægelse, Yin Yoga FOF

Liselotte Wheeler

Dedikeret, dygtig og erfaren underviser i yoga, bevægelse, samt muskel- og bindevævsmassage.

Certificeringer og uddannelser:
Anatomi, fysiologi og sygdomslære.
Mobilitets- og styrketræning.
Muskel- og bindevævsmassage, Roll Method.
Hatha yoga.
Yin yoga.
Modern Yoga.
Tune up Yoga.
Yoga-massage.
Deltagere udtaler:

Jeg har i over 2 år fulgt Liselottes mange yoga- og terapiboldehold, fordi hun er en virkelig inspirerende instruktør, som laver nogle utrolig varierende øvelser hver gang. De udfordrer en og er rigtig sjove at lave, og jeg går altid fra Liselottes hold fuld af godt humør. Jeg kan på det varmeste anbefale Liselotte som den bedste instruktør.
(Tove S., 2020)

Jeg har deltaget på Liselottes Senior hold i et par år og kan ikke anbefale hende varmt nok.
Altid veloplagt og velforberedt med nye og spændende øvelser - enkle og lette at gå til, ikke hæsblæsende træning og høj puls, men du kan være sikker på at hun har tænkt ind i hvordan vi som seniorer får både styrketrænet, gennemarbejdet kroppen og trænet balanceevnen på en anderledes og sjov måde. Fås simpelthen ikke bedre!
(Mette Rud N., 2021)

Min favoritdag er, når jeg skal til Outdoor Mobility med Liselotte, det er nærværende træning og jeg bliver stærk og mit humør bliver højt. Træningen er styrkende og meget varieret. Jeg er 59 år, men føler min krop er 39 år!
(Bente S. 2021)