Skip to content

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret om kommende aktiviteter. Tryk på linket til højre.

Nyhedsbrev
Lyengar yoga Lyengaryoga krop bevægelse smidighed styrke træning

Pantanjali Yoga ryg nakke og knæ

Pantanjali Yoga ryg nakke og knæ

For dig, der ønsker en aktiv yogatræning i en mere rolig og afstressende atmosfære, fordi du har fysiske skavanker (knæ-/rygproblemer, piskesmæld eller lignende) Hver træning slutter med en lang afspænding og en kop te at komme videre på. 
Der er max 7 kursister på holdet, da jeg vil lægge vægt på at kunne guide dig og give en personlig vejledning i din egen træning. 

 

Ud fra principperne i Hatha yoga og Iyengar yoga, med stor vægt på sekvensering og autenticitet i yogaundervisningen. Yogaretningen er grundlagt af Ali Dashti, som er født og opvokset i Poone, lndien. Han har Iært og boet hos, samt været en del af, lyengar familien, siden han var en stor knægt. Han er gift og bosat i Schweitz og, sammen med sin hustru, grundlægger af "lnstitute for Yogic Sciences". I Patanjali Yoga lægges stor vægt på præcision og grundighed. Et vigtigt element i en klasse er "alignment", så underviseren søger hele tiden, at guide deltagerne gennem en så anatomisk korrekt undervisning som muligt. Der arbejdes med styrke og gode velgørende stræk, men også med smidighed og balance. Der bruges en del yoga remedier i undervisningen så alle deltager - uanset niveau og formåen - kan få optimalt udbytte af træningen. Der lægges endvidere stor vægt på åndedrættet samt "det at være til stede", men også at finde glæden i nærværet.

Alle lærerne under Patanjali Yoga er certificerede og har mange års egen praksis samt undervisning bag sig.