Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Zumba for alle i FOF

DanceMoves

Timen, hvor forskellige stilarter af dans, cardio og styrketræning med egen kropsvægt bliver forenet og hvor tiden bare flyver af sted. Du er sikret en fantastisk work-out med høj fedtforbrænding. Koreografierne er simple og du er garanteret sved på panden og smil på læben. Holdet er for alle. Minimumsalder 15 år.

I denne video, kan du få et lille indblik i, hvad vi laver på mine timer og høre de glade "danse-damer" udtale sig: Dans dig glad med FOF

Der er løbende optag - kontakt os, hvis holdet er gået i gang og du gerne vil tilmeldes. Enten på mail: soj@fof.dk eller tlf: 76258988

 

Information

 • Dato 11.01.2022-31.05.2022
 • Adresse Stouby Multihus
  Idrætsvej 12
  7140 Stouby
 • Lokale Hallen
 • Bemærkninger Medbring et liggeunderlag og indendørssko med god stødabsorbering og som ikke står alt for godt fast på gulvet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.01.2022 18:00-19:00 Stouby Multihus Trine Mahnkopf
2 Tirsdag 18.01.2022 18:00-19:00 Stouby Multihus Trine Mahnkopf
3 Tirsdag 25.01.2022 18:00-19:00 Stouby Multihus Trine Mahnkopf
Se alle Se færre
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf

Jeg er uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former. Derudover har jeg en 2-årig yogalærer uddannelse (ca. 500 timer) og et hav af kurser vedr. bevægelse og sund livsstil.

I 2020 har jeg desuden taget en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: tmn@fof.dk eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg en side, der hedder: TrineMahnkopf eller instagram: @trinemahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min facebook gruppe: "Træning med Trine"

 • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
 • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
 • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for ramme det behov vi kommer med på dagen.
 • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
 • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
 • Dine Hatha Yoga er aldrig kedelige og jeg finder så meget energi og fordybelse når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
 • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
 • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
 • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”.