Skip to content
Meditation frihed fornyelse selvforkælelse luft fordybelse

Find kærligheden til dig selv igen

Kæmper du med at finde ro og hvile i dig selv, som du er nu? Mangler du inspiration og kreativitet i dit liv, men ved ikke, hvordan du skaber forbindelse til den? 
Vi bruger dagen på at forkæle os selv og fordybe os i yoga, meditation, dans, skrivning og maling. Vi bruger kunst terapeutiske teknikker, integrerede visualiseringer, yoga og meditation til at få kontakt til vores indre og sætte gang i kreativ energi.

Medbring dagbog, måtte, tæppe, vandflaske, madpakke eller penge til frokost i byen.

09:00-09:30: Intro og mød hinanden
09:30-10:30: Kunstterapeutiske øvelser til selvindsigt
10:30-12:00: Yoga
12:00-12.45: Frokost Pause
12:45-14:15: Meditation og yoga
14:15-14.30: Pause
14:30-15:30: Dans dig fri
15.30-16.00: Afspænding og afslutning


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.12.2021 09:00-16:00 FOF Horsens Dorthe Dalgas

Dorthe Dalgas

Jeg startede min yoga rejse som teenager i 80’erne og har siden da løbende fordybet min viden og forståelse med uddannelser,retreater og internationale kurser. Jo mere jeg lærer, jo mere forstår jeg at yogaen er et livsstudie og jo mere nysgerrig bliver jeg efter at lære mere. 

Yogaen er for mig en leveform og den ser på mennesket som en helhed. Yogaen tilbyder igennem  fysiske asanas (stillinger), pranayama (vejrtrækning), mindfulness, sutras(læretekst) og meditation redskaber der gør det lettere at håndtere daglige problemstillinger og det at være menneske.
Jeg har tilbragt de sidste 25 år i USA og er yogauddannet der med baggrund i Iyengar, Intergral Yoga og Yin Yoga. Jeg har undervist i yoga for stress management ,stoleyoga, yin, hatha, restorativ, yoga Nidra og meditation på blandt andet  hospitaler,brandstationer, plejehjem og kommuner.

Jeg brænder for at undervise i den blide og mindfulde yoga, da jeg føler det er der man lærer at være tilstede i øjeblikket og har tid til at nå at mærke sig selv. 
Jeg har anvendt yogaen som behandlingsform til at håndtere både fysiske skader og spændinger såvel som psykiske udfordringer såsom  stress, angst og depression. 

Yoga for mig handler om at skabe forening, fred og harmoni imellem body og mind. Yoga handler om at finde ind til kernen, og om at hvile i sig selv. At accepterer den man er, som man er, i det givne øjeblik.