Skip to content
Ariel Yoga yogastilart klædeyoga træning

Aerial Yoga

Oplev følelsen af vægtløshed, dybe stræk og større kropsbevidsthed når du laver yoga assisteret af et stort, blødt yogaklæde ophængt i loftet som en hængekøje.

Unnata® Aerial Yoga er først og fremmest yoga, hvor yogaklædet understøtter en nysgerrig, legende og fordybende tilgang til de kendte øvelser. Fokus er på åndedræt, større kropsbevidsthed og nærvær.
Unnata betyder "opløftet", og undervisningen foregår i et roligt flow mellem kendte øvelser på gulvet og øvelser i yogaklædet. Din kernemuskulatur styrkes. Kroppens led og hele rygsøjlen får øget plads. Mens omvendte stillinger og vægtløshed hjælper dig med at give slip på spændinger.

På holdet arbejder vi med blide og lettilgængelige øvelser, der både giver styrke og fleksibilitet til krop og sind. Du vil opleve et skønt flow, når vi gør brug af klædets bevægelighed, og samtidigt er der fokus på at skabe jordforbindelse, ro og kropsbevidsthed.
Afsluttende afspænding liggende i yogaklædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet giver en skøn beroligende effekt.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.08.2021 18:00-19:30 FOF Horsens Anne Evermann
2 Torsdag 09.09.2021 18:00-19:30 FOF Horsens Anne Evermann
3 Torsdag 16.09.2021 18:00-19:30 FOF Horsens Anne Evermann
Se alle Se færre
Underviser

Anne Evermann

"Yoga har været del af mit liv i mere end 25 år. Fra jeg i 1989 startede på et ungdomsskole hold og til nu, hvor jeg underviser både børn, unge og voksne. Jeg er uddannet antropolog, har rejst meget rundt i verden, og er blevet inspireret af mange forskellige yogalærere og stilarter.

Mit udgangspunkt er de klassiske yogastillinger, som udføres med god tid til at justere og mærke effekten af hver enkelt øvelse. Ønsket er at øge balancen i krop og sind, mens kroppen styrkes og strækkes. Min rolle som underviser er at formidle yogaens glæder til dig med fokus på netop din krops formåen og dine ønsker om udvikling. 

Udover talrige workshops og inspiration fra de mange dygtige yogalærere, jeg har mødt på min vej, er jeg uddannet yogalærer fra Det Lille Yogahus i København, samt som Unnata®Aerial Yoga teacher".