Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Motion i FOF

Senior Hatha Yoga

Til dig fra ca. 60+ Yoga
Blid yoga i roligt tempo med fokus på opvarmning af alle led. Øvelserne laves i et roligt tempo, hvor vi tager hensyn til eventuelle fysiske skavanker.  Der vil være ekstra fokus på at løsne op for spændinger i rygsøjle, nakke og skuldre. De fleste øvelser kan udføres siddende, således også på en stol, hvis du har svært ved at sidde på en måtte på gulvet. Vi arbejder også med åndedrættet, der er med til at øge koncentrationen samt give dig større fysisk og psykisk balance. Her er plads til alle – uanset hvor fysisk aktiv du er i forvejen.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 27.01.2022 09:45-10:45 FOF Vejle 2. sal Marie Tholstrup Greve
2 Torsdag 03.02.2022 09:45-10:45 FOF Vejle 2. sal Marie Tholstrup Greve
3 Torsdag 10.02.2022 09:45-10:45 FOF Vejle 2. sal Marie Tholstrup Greve
Se alle Se færre
Underviser

Marie Tholstrup Greve

Jeg er en passioneret yogalærer og slow-food aktivist. Jeg elsker at tilbringe tid på yogamåtten, i køkkenet samt i naturen - og med min mand og vores 4 skønne unger. Jeg er fascineret af yoga og dens mange helbredende aspekter og det har jeg været, siden min første yogatime tilbage i 2006. Siden dengang har yoga været en fast del af mit liv og hjulpet mig på forskellige stadier i livet, blandt andet gennem mine graviditeter, hvoraf den ene var en tvillingegraviditet. Her gik det op for mig, hvordan yogaen kan bidrage til at opnå øget velvære og indre ro.

I 2016 tog vi en stor beslutning og flyttede til Sydengland. Her fik jeg muligheden for at studere hos nogle af de bedste yogalærer i UK. Jeg startede med en 2 årig uddannelse (500 RYT) til Hatha yogalærer ved The Devon School of Yoga. Herefter fulgte uddannelse til pre- og postnatal yogalærer og jeg begyndte at undervise flere dag- og aftenhold. Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg glæder mig til at undervise og dele ud af min viden. Det gør mig så glad at lære andre om yogaens mange værktøjer - hvordan den kan bidrage til at skabe mere fokus, ro og velvære. Jeg tror på, at verden bliver et rarere sted at være, når vi hver især lærer at mærke efter og skabe balance  i os selv - både på og udenfor yogamåtten.
For nærmere information om et specifikt yogahold er du velkommen til at kontakte mig på mail: mariesejersen@gmail.com eller telefon: 50693507. Jeg håber vi ses.