Skip to content

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret om kommende aktiviteter. Tryk på linket til højre.

Nyhedsbrev
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Meridian Yoga

Meridian Yoga

Som noget nyt tilbyder vi denne utroligt effektive og dybdegående yogaform, designet til at støtte op om fysiske og i den grad psykiske funktioner.

Holdet er udtænkt og udarbejdet af Julie Gissel, som tager udgangspunkt i sin viden fra sit arbejde som kropsterapeut-elev, hvor behandlingsformen er forankret i meridianbanelæren. 
Undervisningen vil indebære både yin og yang yogastillinger samt selv-massage, strøg, og andre bevægelsesøvelser som f.eks. ryst. Desuden Vil der være elementer af åndedrætsøvelser, meditation samt afspænding. 

Dette hold er for dig, der har kendskab til yoga og gerne vil tage din praksis et spadestik dybere. Måske er du et sted i dit liv hvor du vil tage ejerskab over egen sundhed, måske vil du bruge dette hold som en del af din helingsproces efter en omvæltning i dit liv, eller måske er du nysgerrig på hvordan krop og sind påvirkes indbyrdes. Du behøver ikke, at vide noget om meridianer eller energi i forvejen, men du vil opleve, at denne måde, at arbejde med kroppen på, kan være utroligt effektiv og give yogaen noget nyt, du sandsynligvis ikke har prøvet før.

Meridianer er, kort fortalt, energikanaler i vores energetiske krop og vi har 14 ”hovedkanaler”. 12 meridianer knytter sig til hvert sit organ/funktion og 2 meridianer er ekstrameridianer der påvirker de andre. Meridianerne arbejder sammen i elementpar samt i et organur, og du vil derfor opleve en dejlig dynamisk undervisning med noget nyt samt noget kendt fra forrige gang. Dette hold forløber over 14 gange, det vil sige én meridan til hver gang og dermed to gange til hvert element (jord, vand, træ, metal, ild), samt ekstrameridianerne, så du får en følelse af at gå i dybden.

Hvis du mærker en nysgerrighed så meld dig endelig til – det er godt at udfordre sig selv, og du er garanteret at lære og prøve noget helt nyt.