Skip to content

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret om kommende aktiviteter. Tryk på linket til højre.

Nyhedsbrev
Yin yoga balasana yogapose yogastilart afspænding

Mindful yin og yang yoga

Mindful yin og yang yoga

På dette hold mixer vi yin yoga, hatha yoga og blid yoga. Holdet er egnet til nybegyndere såvel som garvede, der ønsker en relativt rolig praksis. Vi går grundigt til værks med en mindful tilgang, som skaber en ro og indadvendthed. Holdet er desuden velegnet til dig, der har nogle skavanker og dermed har ekstra brug for en nærværende praksis. Mindfulness er nærvær og fuld opmærksomhed på det, man lige nu og her beskæftiger sig med.

Vi arbejder med at styrke vores fundament gennem liggende, siddende og stående øvelser. 
Yang-delen beskæftiger sig med styrke og mobilitet, hvor du på en nærværende måde kommer godt ind og ud af stillingerne. Der kommer blidt gang i kredsløbet og du kan mærke musklerne arbejde.
Yin-delen beskæftiger sig med stræk, der hydrerer og massere bindevævet. Bindevæv findes overalt i kroppen og holder sammen på alle dele af kroppen. Et sundt og hydreret bindevæv giver større bevægelighed og elasticitet, og hermed ofte en følelse af velvære, mere plads og bevægelsesfrihed i krop-pen.
Der arbejdes med forskellige temaer fra gang til gang, som danner grundlag for dagens stillinger og meditation. Temaerne er ofte inspireret af Patanjalis yogafilosofi, chakra-videnskab eller menneskehedens ”store spørgsmål”. Med et tema til at rammesætte timen skabes der en ekstra dybde og opmærksomhed.