Skip to content

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret om kommende aktiviteter. Tryk på linket til højre.

Nyhedsbrev
Yoga afspænding styrke smidighed yinyoga yin

Yin Yoga

Yin Yoga

Yin yoga er populært hos mange, fordi Yin Yogaens stille univers er et velkomment supplement i en ofte travl hverdag.
Yin yoga består af blide dybe stræk , der holdes imellem 3-8 minutter.  Yin Yoga kan kaldes passiv i den forstand at musklerne ikke er aktive. Fokus er på smidiggørelse af led og ledbånd, nervevæv og bindevæv. Disse strukturer reagerer langsommere end musklerne og har behov for mere tid for at give længde. Du vil have ro til at komme mere i dybden både fysisk og mentalt med hjælp fra åndedræt og mindfull guiding. Øvelses sekvenserne kan tilrettelægges så vi stimulere kroppens energibaner – som vi bl.a. kender dem fra akupunktur og Tai Chi.
Når du finder dig tilrette i en Yin stilling og  nænsomt, med fuld opmærksomhed giver kroppen lov til at give slip, vil dit nervesystem taknemmeligt tage imod, og du vil opleve at stress og spændinger siver væk.
Yin Yoga modvirker effektivt den nedsatte bevægelighed og smidighed som vi oplever med alderen. Yin yoga kan hjælpe til at frigive spændinger, som vi ellers ikke kommer kontakt med ved de mere fysisk udfordrende yogatyper. Alle kan deltage i yin yoga – det er et frirum hvor du ikke skal præstere
Yin yoga er bedst på en kold krop.  Alle kan deltage.

(med i FLEX ordning Horsens) På grund af corona er det ikke muligt at tilbyde Flexordningen i denne sæson.