Skip to content

HUSK mundbind og der skal fremvises gyldigt Coronapas til din underviser. God fornøjelse.

Corona information
Skrivekurser i FOF

Kom godt i gang med at skrive din egen bog - ONLINE

Har du et bogprojekt i skuffen, der aldrig kommer videre? Er du i tvivl om, hvordan du skal begynde din historie? Eller mangler du bare et kærligt puf til at komme i gang? Så er denne online workshop helt sikkert for dig!
 
I denne weekend er der fokus på at kickstarte dit bogprojekt. Derfor skal vi trække den røde tråd igennem dine ideer og sammen få overblik over dit projekt, igennem strukturering og opbygning af din bogs plot. Vi skal tale om forskellige tilgange til skriveprocessen, hvad enten du er en ekstremt detaljeret planlægger eller en mere spontant type, der bare går i gang med det samme. 

Vi kommer ind på både genre, fortællevinkel, karakterer, dialog, idegenerering og en masse skrivetips. I løbet af weekenden vil der være forskellige skriveøvelser med efterfølgende feedback, til at få ideer og til at kickstarte din skriveproces. Der vil også være en kort introduktion til det videre arbejde med projektet, når du en dag bliver færdig med første udkast!
 
Lørdag er der en lille hjemmeopgave, som vi samler op på søndag, hvor de, der ønsker det, kan få feedback på de første spæde linjer af deres bogprojekt og er man ekstra modig, kan man også få lov til at læse det op for resten af holdet.
  
Holdet er for begyndere, så du kan altså sagtens deltage, hvis du kun har ideen til en bog og aldrig har skrevet før, eller hvis du har brug for hjælp til at komme videre med dit bogprojekt, så du rent faktisk bliver færdig! 


Information

  • Dato 26.02.2022-27.02.2022
  • Adresse ONLINE ZOOM
  • Lokale ZOOM 1
  • Bemærkninger Inkl. 2 x 30 min. pause.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.02.2022 10:00-15:00 ONLINE ZOOM Louise Lund Olesen
2 Søndag 27.02.2022 10:00-15:00 ONLINE ZOOM Louise Lund Olesen
Underviser

Louise Lund Olesen

27 år, Vejle
Fra jeg lærte mine første ord og kunne holde en blyant selv, har jeg digtet og fundet på historier. 
Jeg elsker at fortælle og udtrykke mig kreativt igennem særligt skrivning og tegning!
 
Som 19-årig udgav jeg min første børnebog. Dette blev startskuddet til en besættelse af at blive bedre og dygtigere indenfor skrivehåndværket.
Siden har jeg bl.a. været med i to andre udgivelser, deltaget i interviews og bogmesser samt afholdt foredrag og oplæsninger.
Jeg træner dagligt min skrivemuskel og holder min kreativitet ved lige gennem utallige kurser indenfor fortælling og kreativ skrivekunst, senest ved Manuskriptskolen for Børnefiktion i samarbejde med Grundtvigs Højskole.
Jeg er medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere, hvor vi mødes flere gange om året - herunder en uge i sommerferien - for at skrive sammen, sparre med hinanden og i fællesskab blive dygtigere til at udtrykke os, på vores helt egen måde.
 
Temaet for mine kurser er derfor at inspirere den enkelte elev til at udvikle sit eget unikke talent og udleve sit potentiale til fulde!
Jeg går op i at mine elever ikke bare bliver skolet i en bestemt retning indenfor skrivekunsten, men at de udvikler sig i deres eget tempo, ud fra deres eget niveau og får en god oplevelse med i bagagen på deres videre rejse. 
 
 
Vil du gerne se mere af det jeg laver?
Klik ind på min hjemmeside her: Louises hjemmeside