Skip to content
Guitarundervisning i FOF

Musik og sang

Musik og sang

Lær at spille på et instrument eller bliv endnu bedre til at synge.  Alle kan lære at spille musik og vi tilbyder musikundervisning inden for en lang række genrer. Vi har også sangundervisning og kor for dig, som gerne vil synge sammen med andre eller have endnu mere ud af din sangstemme.

Vi tilbyder undervisning for begyndere, let øvede, øvede og rutinerede. Du kan altid nå at være med, selv om startdatoen er overskredet - vi optager løbende nye kursister. Du starter med at kontakte underviseren vedr. undervisningstidspunkt. Herefter tilmelder du dig hos FOF via hjemmesiden eller på telefon 7625 8988 og oplyser ugedag og tidspunkt, som er aftalt med underviseren. Harmonikaundervisning i Horsens gennemføres i samarbejde med Horsens Harmonikaklub.

Holdundervisning - instrumental
Ved deltagelse i holdundervisning, vil holdets timetal afhænge af, hvor mange deltagere, der er på holdet (max.4), idet hver kursist udløser 0,5 lektion (22,5 min.) pr. gang. Hvis det viser sig, at der er under 4 deltagere på holdet, vil timetallet derfor blive beskåret.