Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Bandsammenspil

Bandsammenspil

Gemmer der sig en guitarist i dig? Eller en bassist? Måske en trommeslager? Hvad med en percussionist? Eller har du en drøm om, at være den nye forsanger i et super fedt band? Måske du ønsker at spille fede tunes på et keyboard? Eller har du egentlig bare lyst til, at prøve lidt af det hele? Og bare få nogle fede bandoplevelser sammen med andre?  

Så skal du vælge Bandsammenspil!

Her får du mulighed for at udfordre dig selv på diverse instrumenter, både din tekniske kunnen, men også din musikalske viden og musikforståelse. Sammen skal vi fungere som et dynamisk og harmonisk band, i al dets betydning. Vi skal bruge hinandens måske allerede etablerede kompetencer, og vi skal mærke vigtigheden og glæden ved, at være i et band, hvor ingen kan undværes. Det kan være, du eksempelvis er en habil guitarist, og ønsker at spille sammen med andre. Men det betyder ikke, at du kun skal spille guitar her i bandet. Sammen skal vi udfordre hinandens musikaliteter, og sammen skal vi prøve alle instrumenter af, og hjælpe hinanden med at mestre dem. Der er altså ingen krav for, at man allerede kan mestre et instrument eller kan læse noder eller andet. Eneste krav er blot, at man har mod på at turde rykke sine egne grænser, sammen med andre. Og at man er villig til, at prøve forskellige instrumenter og genrer. 

Musik kan vække fantastiske følelser i os! Det kan være, når der er skrevet en god melodi. Eller når forsangeren rammer en høj tone. Når guitaristen måske laver en kanon solo. Men ingen af disse ting kan stå alene. Og ingen af disse ting bliver husket, hvis ikke man er en del af en meningsgivende band-sammenhæng. Én sammenhæng, ét sammenhold, én relation som ikke kan måles med nogen anden, og vigtigst af alt: én kæmpe fest i musiklokalet til hver øver!

Jeg glæder mig til at spille med jer! 
Musikalske hilsner fra Nanna