Skip to content

TILMELDING ER SAT UD AF DRIFT pga. den aktuelle Corona-nedlukning. Vi er nedlukket til og med 28.02.21. Datoer på hold og foredrag vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Du kan tilmelde dig online-undervisning ved at ringe på 76258988 (man-tor kl. 10-15) eller sende en mail til soj@fof.dk.

UDSOLGT - Gode grunde til at vinterbade - online foredrag

UDSOLGT - Gode grunde til at vinterbade - online foredrag

Tanken om at hoppe i iskoldt vand en frostbidende vintermorgen kan virke en smule skræmmende for de fleste. Alligevel er der dog god grund til at overveje det kolde gys. Forskning viser nemlig, at det har en lang række sundhedsmæssige fordele. Hop med online og hør om virkningen af vinterbadning på kroppen.

Vi tilbyder her et gratis online inspirationsforedrag om vinterbadning. Foredraget afholdes af vinterbader, Overlæge i Ortopædkirurgi, ph.d, Lasse E. Rasmussen. Foredraget afholdes via Zoom ca. 25 minutter og efterfølgende svarer Lasse gerne på spørgsmål. 

Lasse E. Rasmussen vil du også kunne møde fysisk den 14. april i Bygningen i Vejle, hvis Corona tillader det. Tilmelding hertil åbner når vi igen må mødes. 

Foredraget er gratis mod, at vi må få din email adresse og sende dig vores elektroniske nyhedsbreve. Du kan til en hver tid afmelde nyhedsbrevet via et link. 

Tilmelding
Da vi har lukket for den almindelige tilmelding, skal du tilmelde dig ved at trykke på nedenstående link, som sender en mail til os. Det eneste du skal er at skrive dit navn.

TILMELDING:  TRYK HER!  Du vil efter din tilmelding modtage et link til Zoom.

Praktisk info:
Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ Iphone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink, når vi har modtaget din tilmelding.

Foredraget vil blive optaget og du vil efterfølgende modtage et link, så du kan gense foredraget når det passer dig.