Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

aktieinvestering online

Aktieinvesteringskursus for begyndere - ONLINE

Lær at investere i aktier på egen hånd udenom bankerne.

Dette kursus er til dig, der lige er kommet i gang eller vil i gang med selv at købe aktier, med henblik på en langsigtet investering eksempelvis pension eller opsparing. På dette online kursus vil vi over komme indover:

  • Fordelene ved at investere selv, risikoen og den indsats ,man skal regne med at lægge for dagen. Introduktion til begreber som risikoprofil, langsigtet investeringsstrategi og -principper, aktiv og passiv investering. Oversigt over de forskellige handelsplatforme, priser, fordele og ulemper herunder beskatning. Oversigt over de steder, man kan få information om markederne og aktier.
  • Hvad er en aktie, og hvad kan man forvente af afkast ud fra et historisk perspektiv? Basale investeringsprincipper, entry- og exitstrategi og porteføljepleje. Hvilken strategi passer bedst til dig?
  • Introduktion til investeringsforeninger (herunder ETF’er) og obligationer. Metoder til at udvælge aktier særligt DCF-metoden. Eksempler på, hvordan DCF-metoden anvendes i praksis i det virkelige liv og hvordan man skal agere ud fra resultaterne. Vi kommer også ind på andre metoder såsom markedsmetoden (P/E, P/B osv.).

Kurset er tilrettelagt sådan, at du i løbet af tre onsdage vil modtage links til videoer og øvelser som typisk varer 1-2 timer pr. gang. Videoerne kan afspilles når du har tid og lyst, og du kan både spole og pause så det hele kan læres i dit eget tempo. Du kan også gense videoerne. 

Har du spørgsmål så besvarer underviseren dem med glæde på e-mail både før, under og efter kurset. Så der er rig mulighed for at få hjælp undervejs. 
E-mail: margrethe@investermedhjernen.dk


Information

  • Dato 12.01.2022-26.01.2022
  • Adresse Tilsendt video
  • Bemærkninger Vores underviser, Margrethe, laver 3 videoer, som du kan se, når det passer ind i din hverdag. Sendes på mail - 3 onsdage: Har du spørgsmål til videoerne så besvarer underviseren dem med glæde på e-mail, både før, under og efter forløbet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 12.01.2022 19:00-20:30 Tilsendt video Margrethe Clausen
2 Onsdag 19.01.2022 19:00-20:30 Tilsendt video Margrethe Clausen
3 Onsdag 26.01.2022 19:00-20:30 Tilsendt video Margrethe Clausen
Underviser

Margrethe Clausen

Margrethe Clausen har en cand. merc. i finansiering fra Aarhus Universitet. Hun er tidligere aktieanalytiker og er desuden underviser i Økonomi på Erhvervsakademiet Dania. Hun har en hjemmeside, som du er velkommen til at besøge. Klik her: Invester med hjernen