Skip to content
personligudvikling personlig udvikling livsstil

Stress og Natur Workshop

Stress og Natur Workshop

Hvorfor har skoven været overrendt her under Corona og hvorfor tiltrækkes vi af naturen? Hvad gør det ved kroppen at være udenfor og kan det virkelig passe, at det kan hjælpe kroppen ud af stress?

Mange oplever et nervesystem i alarmberedskab og, at hverdagen kan være svær at få til at hænge sammen. Flere føler humøret dykker og undersøgelser viser, at vores mentale sundhed er faldet under Corona situationen.

Denne aften er til dig, der er nysgerrig på, hvad der sker i kroppen, når vi er i naturen og som ønsker at få input og øvelser, som du straks kan tage med hjem og bruge. Der er fokus på, hvordan vi som mennesker kan skabe større balance, slippe bekymringerne og opdage metoder, der skubber til vores personlige trivsel.

Vi kommer ind på, hvad stress er, hvad det gør ved kroppen og hvad du kan gøre for at ændre negativ stress og tanker via naturen. Der vil være mulighed for at bringe emner op til sparring og aftenen afholdes med en kombination af oplæg med case beskrivelser og nyeste info for forskernes undersøgelser.