Skip to content
Havekursus i FOF

Naturens fortællinger - Workshop

Naturens fortællinger - Workshop

Kan det virkelig passe, at bare 20 minutter i naturen forbedre din mentale sundhed?
Er det sandt når de siger, at teenagere kommer bedre gennem deres studier, når de sørger for at komme ud i den friske luft?

Denne temadag er til dig der er nysgerrig på, hvordan naturen hjælper til glæde og energi og som på en ganske almindelig mandag eftermiddag, ønsker at få indsigt i, hvad du selv kan gøre, for at bruge naturens fortællinger.

Temadagen sætter fokus på, hvordan vi som mennesker kan udtrykke os selv og skabe ro i hjernen, f.eks. under studier eller pressede situationer. Den henvender sig derfor til både voksne og teenagere, måske endda i fællesskab, hvor du tager din teenager under armen og med til temadagen. 
Instruktøren har planlagt en god blanding af information om den nyeste viden, små øvelser og case-beskrivelser om, hvordan andre unge og skønne mennesker har brugt naturen til at forbedre deres trivsel. Der vil derudover være mulighed for selv at bringe emner op til sparring og komme i kontakt med naturen.

Der er mulighed for parkering ved Hundeskoven, Tønballevej 1, og vi mødes ved shelterpladsen, som du finder i skoven overfor Tønballe Naturcenter ved at følge de ekstra opstillede skilte.
 
Praktisk påklædning er en fordel. Vi gør opmærksom på, at der kun er adgang til muld-toilet.

Temadagen ”Naturens fortællinger” arrangeres i samarbejde med Hedensted Kommune, som gør det muligt at tilbyde denne dag helt uden betaling. Der er begrænset antal pladser, så meld dig hellere til med det samme, fremfor at vente for længe. Det eneste det kræver er din tilmelding og deltagelse, og det vil være en fordel at medbringe liggeunderlag og/eller tæppe, som kan tåle at komme i kontakt med skovbunden.

Corona restriktionerne følges naturligvis nøje i forhold til afstandskravene, og der vil være håndsprit til stede under temadagen. Ønskes der brug af mundbind skal dette selv medbringes, og du er ligeledes meget velkommen til selv at medbringe egne drikkevarer.